Szempilla tanfolyam

Klasszikus 1D képzés júliusi akció!!!!
27.990 Ft helyett júliusban csak 22.900Ft!

 
Oktatóink a megfelelő szakértelemmel, tapasztalattal a hátuk mögött várják a tanulni vágyókat. Tőlünk minőségi oktatást kapsz elérhető áron! A mi képzésünk után garantáljuk, hogy megtanulod a pillázás alapjait! Oktatásainkra 100%-os garanciát vállalunk! Ami azt jelenti, ha bármit nem értettél meg elsőre, nem sikerült elsajátítani, akkor lehetőséged van egy másik oktatásra is eljönni és  megnézni mégegyszer amiben nem vagy biztos:) 
Jelenleg három féle képzés közül választhatsz!
Mindhárom képzési forma 1 napos (5-7 ra/képzés) 
Szempillás oktatásaink kis látszámúak, maximum 3-4 fővel zajlanak, mert számunkra NEM A MENNYISÉG, HANEM A MINŐSÉGI OKTATÁS A FONTOS!  (Hidd el nekünk, hogy egy oktató nem tud 3-4 tanulónál többre oda figyelni! Tapasztalatból tudjuk! )

Minden eszközt, és anyagot biztosítunk számodra, amire szükséged lesz az oktatás során, a modelledet viszont neked kell biztosítanod saját magadnak! Olyan modellt próbálj találni a saját érdekedben, aki max. közáp korú, nyugodtan tud akár több órán keresztűl is feküdni és aki nem könnyezős. Modelled lehetőleg smink, és műszempilla nélkül érkezzen, és ne viseljen kontaklencsét! :)

És, hogy miért válassz minket?

-Mert mi a kezedbe adjuk a lehetőséget, hogy végre a magad ura lehess, és magabiztosan merj akár rövid időn belül vendégeket fogadni!
-Nagyítós lámpával felszerelt tanterem, így biztosan látni fogod mág az apró baba pillákat is!
- Az elméletet kinyomtatva kapod meg, így nem kell órákon keresztűl várnod és félned, hogy bármit rosszul jegyzetelsz majd le :)
- Kis csoportos képzések,ahol biztosan megkapod a várt odafigyelést, szakmai instrukciókat!
- Előszőr babafejen gyakorolsz, így  már biztosan fogod tudni használni a csipeszeket, mire az "igazi" gyakorlati részhez érkezel. Modelledet nem fogja az a veszély fenyegetni, hogy esetleg megszúrod a szemét :) 
-Nem egymáson gyakorolnak tanulóink, így nem kényszerítünk abba a helyzetbe, hogy kétszer annyi időt tölts nálunk és egy teljesen idegen/ kezdő keze alá feküdj! 
- Bőven lesz időd megépíteni modellednek a szempilla szettet, ugyanis  egy mindenre kiterjedő 1 órás elmélet után  amit kinyomtatva haza is vihetsz, akár 6 teljes órád lesz majd rá!
- Kezdőcsomag vásárlására is van lehetőságed, amely 29.990 Ft ( 1 db 0.12, mix C ív pilla, 5g maxi ragasztó , leoldó ,  zsártalanító,  jade kő, 3M plastic ragasztó szalag, 5 db szilikonos szemalátét, egyenes csipesz,  hajlított csipesz, 10 db szempillakefe )
- Magyar- angol nyelv hivatalos oklevél  (Kérhető magyar-német nyelven is +3000 Ft-ért)
Egyéni oktatásra is van lehetőság jelentkezni, erről bővebb tájákoztatást az info@szempillatanfolyam.hu e-mail címen vagy a +36 20 611-3125- s telefonszámon tudsz kérni.
 

Tanfolyam időpontok:

Július 1D szempilla képzés


2. Csütörtök-megtelt!
5. Vasárnap Megtelt!
10. Péntek- Megtelt!
11. Szombat- 2 szabad helyünk van 
12. Vasárnap-Megtelt!
18. Szombat- 2 szabad helyünk van
19. Vasárnap
25. Szombat
29. Szerda
31. Péntek

Volume:

15. Szerda-2 szabad helyünk van még!
26.Vasárnap

Augusztus 1D:

2. Vasárnap
5. Szerda
9. Vasárnap
14. Péntek
16. Vasárnap
21. Péntek
22.Szombat
24. Hétfő
29. Szombat

Volume: 
8. Szombat
30. Vasárnap


 
Várunk mindenkit szeretettel:)

 

Klasszikus 4D (1D) képzés:
27.990 Ft helyett júliusban 22.900Ft

9:00 órakor egy rövid, de mindenre kiterjedő interaktív elmélettel kezdünk, ahol átbeszálünk mindent, amit egy kezdő pillásnak tudnia kell. Szóba kerül az elmélet során páldául: -Mik a kizárótányezők, -kiknek nem javasolt a mű szempilla viselés, -elő és utópolás, allergia, kizáró okok, szemformák, megfelelő applikálás, megfelelő ragasztó mennyiség, megfelelő szempilla ív, hossz, vastagság  kiválasztása, hogyan töltsünk illetve hogyan oldjuk le a mű szempillákat stb. Ezt kinyomtatva haza is viheted, így biztosan ugyanazt át tudod többször is olvasni :)
Rövid szünet után megkezdjük gyakorlati képzésünket, ahol először babafejen fogsz gyakorolni, hogy a modellen lévő gyakorlás előtt megtanuld helyesen használni a csipeszeket :) Pici szünet után szakképzett oktatónk meg mutatja részletesen az egyik modellen a helyes műszempilla építés minden szabályát, építési trükköket, praktikákat, és ezt követően a tanulók elkezdhetik felépíteni szálanként a pillasort a megbeszélt stylingot követve.
15:30-15:45 Felmerülő hibák ellenőrzése, korrigálása. Végezetül tanácsokkal látjuk el tanulóinkat, hogy legközelebb mire figyeljenek jobban oda.
16:00 Certification átadása

Volume Lash 2D-6D képzés:
34.990 Ft

9:00 órai kezdássel várjuk tanulóinkat egy rövid elmélettel: 
Az anyagok áttekintése, alap szabályok volume építésnél, lashfanépítés stb.
ezt követően szakoktatónk segítségével megkezdjük a helyes fanok el készítését.
11:00 órakor tanulóink elkezdhetik felépíteni a pillasort, a megbeszélt stylingot követve.
15:45 Felmerülő hibák ellenőrzése, korrigálása. Végezetül tanácsokkal látjuk el tanulóinkat, hogy legközelebb mire figyeljenek jobban oda.
16:00 Certification átadása

Jelentkezésedet a foglaló befizetésével/átutalásával váglegesítheted!
Amennyiben a személyes befizetést választanád, így megteheted egy előre egyeztetett időpontban! Időpont egyeztetás cáljából keresd oktatás szervező ügyintézőnket: 
László Ágnes: 0620/6113125- s telefonszámon várja hávásodat!