Szempilla tanfolyam

 
Oktatóink a megfelelő szakértelemmel, tapasztalattal a hátuk mögött várják a tanulni vágyókat. Tőlünk minőségi oktatás kapsz elérhető áron! A mi képzésünk után garantáljuk, hogy megtanulod a pillázás alapjait!
Jelenleg három féle képzés közül választhatsz!
Mindhárom képzési forma 1 napos (5-7 óra/képzés) 
Szempillás oktatásaink kis létszámúak, maximum 3-4 fővel zajlanak, mert számunkra NEM A MENNYISÉG, HANEM A MINŐSÉGI OKTATÁS A FONTOS! 

Minden eszközt, és anyagot bíztosítunk számodra, amire szükséged lesz az oktatás során, a modelledet viszont neked kell biztosítanod saját magadnak! Olyan modellt próbálj találni a saját érdekedben, aki max. közép korú, nyugodtan tud akár több órán keresztül is feküdni és aki nem könnyezős. Modelled lehetőleg smink , és műszempilla nélkül érkezzen, és ne viseljen kontaklencsét! :)

És, hogy miért válasz minket?

-Mert mi a kezedbe adjuk a lehetőséget, hogy végre a magad ura lehess, és magabiztosan 
merj akár rövid időn belül vendégeket fogadni!

- Kis csoportos képzések,ahol biztosan megkapod a várt odafigyelést, szakmai instrukciókat!

- Nem babafejen gyakorolsz, ugyanis biztosra állítjuk, hogy babafejen NEM LEHET MEGTANULNI, a babának műszempillája van, amin teljes más izolálni, applikálni, mint egy modellen!!

-Nem egymáson gyakorolnak tanulóink, így nem kényszerítünk abba a helyzetbe, hogy kétszer annyi időt tölts nálunk és egy teljesen idegen/ kezdő keze alá feküdj! 

- Bőven lesz időd megépíteni modellednek a szempilla szettet, ugyanis  egy mindenre kiterjedő 1 órás elmélet után  amit kinyomtatva haza is vihetsz, akár 6 teljes órád lesz majd rá!

- Kezdőcsomag vásárlására is van lehetőséged, amely 29.990 Ft ( 1 db 0.12, mix C ívű pilla, 1db 0.15 mix C ívű pilla,  5g maxi ragasztó, leoldó,  zsírtalanító,  jade kő, 3M plastic ragasztó szalag, 5 db szilikonos szemalátét, egyenes csipesz,  hajlított csipesz,, 10 db szempillakefe )

Egyéni oktatásra is van lehetőség jelentkezni, erről bővebb tájékoztatást az info@szempillatanfolyam.hu e-mail címen vagy a +36 20 611-3125-ös telefonszámon tudsz kérni.

 

Klasszikus 4D (1D) képzés:
24.990 Ft

9:00 órakor egy rövid, de mindenre kiterjedő interaktív elmélettel kezdünk, ahol átbeszélünk mindent, amit egy kezdő pillásnak tudnia kell. Szóba kerül az elmélet során például: -Mik a kizáró tényezők, -kiknek nem javasolt a műszempilla viselés, -elő és utóápolás, allergia, kizáró okok, szemformák, megfelelő applikálás, megfelelő ragasztó mennyiség, megfelelő szempilla ív, hossz, vastagság  kiválasztása  ,hogyan töltsünk illetve hogyan oldjuk le a műszempillákat stb.
Rövid szünet után megkezdjük gyakorlati képzésünket, ahol először szakképzett oktatónk meg mutatja részletesen az egyik modellen a helyes műszempilla építés minden szabályát,építési trükköket, praktikákat, és ezt követően a tanulók elkezdhetik felépíteni szálanként a pillasort a megbeszélt stylingot követve.
15:30-15:45 Felmerülő hibák ellenőrzése, korrigálása. Végezetül tanácsokkal látjuk el tanulóinkat ,hogy leközelebb mire figyeljenek jobban oda.
16:00 Certification átadása

Volume Lash 2D-6D képzés:
29.990 Ft

9:00 órai kezdéssel várjuk tanulóinkat egy rövid elmélettel: 
Az anyagok áttekintése, alap szabályok volume építésnél, lashfan építés stb.

ezt követően szakoktatónk segítségével megkezdjük a helyes fanok el készítését.
11:00 órakor tanulóink elkezdhetik felépíteni a pillasort, a megbeszélt stylingot követve.
13:-13:45 Felmerülő hibák ellenőrzése, korrigálása. Végezetül tanácsokkal látjuk el tanulóinkat, hogy legközelebb mire figyeljenek jobban oda.
14:00 Certification átadása

Jelentkezésedet a foglaló befizetésével/átutalásával véglegesítheted!
Amennyiben a személyes befizetést választanád, úgy megteheted egy előre egyeztetett időpontban! Időpon egyeztetés céljából keresd oktatás szervező ügyintézőnket: 
László Ágnes: 0620/6113125-ös telefonszámon várja hívásodat!
 

Tanfolyam időpontok:

November


1D szempilla képzés

3. Vasárnap
6. Szerda 
9. Szombat
14. Csütörtök 
16. Szombat
20. Szerda
23. Szombat
29. Péntek

Volume: November 17. Vasárnap 

 

Október

1D szempilla képzés:

3. Csütörtök
6. Vasárnap
9. Szerda
13. Vasárnap
20. Vasárnap 
23. szerda
27. vasárnap
31. csütörtök
 

Volume továbbképzés:

26. Szombat

Várunk mindenkit szeretettel:)
 

Oktatónk:

 
Szántó Manuela szempilla oktató
 

Szántó Manuela vagyok!

Az alkotás nagyszerű érzés. Egyfelől az alkotó kifejezésére tudja juttatni a benne rejlő érzéseket és elképzeléseket másfelől a befogadót örömmel tölti el az alkotás.
Több éve építek szempillákat ennek jegyében. Számomra az a siker ha a vendégemet elégedettség tölti el és önbizalmmal telten távozik. A szempilla építés hivatásommá vált az évek folyamán, ezért folyamatosan képeztem magam az egyre professzionálisabb eredmény érdekében. Számos tanfolyam és sok- sok gyakorlás után a tudásomat és tapasztalataimat igyekszem lelkiismeretesen átadni tanítványaim számára, mert nekem ez nem csupán hivatás, hanem szenvedélyemmé vált ez a gyönyörű szakma!
Így a jövőben számomra az a legnagyobb elismerés, hogy az én útmutatásaim alapján végzett fiatal kolegináktól is nagy mosollyal és gyönyörű szempillával távozzon a vendég.