Szempilla tanfolyam

Szeretnél a magad ura lenni és rövid időn belül vendégeket fogadni?

Szeretnél gyöngyörű szempillákat építeni, amit a vendégeid imádni fognak és rendszeresen visszatérnek majd hozzád?

Válassz most induló kiscsoportos, 1 napos képzéseink közül!

Tanulj a szakmai legjobbjaitól és alapozd meg a sikered!

Nem tudsz modellt szerezni? Mi megoldjuk helyetted! 4900 Ft-os díj ellenében bíztosítunk türelmes,ápolt és kedves modelleket :)

 
Oktatóink megfelelő szakértelemmel, tapasztalattal a hátuk mögött várják a tanulni vágyókat. Tőlünk minőségi oktatást kapsz elérhető áron! A mi képzésünk után garantáljuk, hogy megtanulod a pillázás alapjait. Oktatásainkra 100%-os garanciát vállalunk. Ami azt jelenti, ha bármit nem értettél meg elsőre, nem sikerült elsajátítani, akkor lehetőséged van egy másik oktatásra is eljönni és megnézni mégegyszer, amiben nem vagy biztos. :) 

Jelenleg három féle képzés közül választhatsz!
Mindhárom képzési forma 1 napos (5-7 óra/képzés) 
Szempillás oktatásaink kis létszámúak, maximum 3-4 fővel zajlanak, mert számunkra NEM A MENNYISÉG, HANEM A MINŐSÉGI OKTATÁS A FONTOS!  (Hidd el nekünk, hogy egy oktató nem tud 3-4 tanulónál többre oda figyelni! Tapasztalatból tudjuk! )

Minden eszközt, és anyagot biztosítunk számodra, amire szükséged lesz az oktatás során, a modelledet viszont neked kell biztosítanod saját magadnak! Olyan modellt próbálj találni a saját érdekedben, aki max. középkorú, nyugodtan tud akár több órán keresztül is feküdni és aki nem könnyezős. Modelled lehetőleg smink, és műszempilla nélkül érkezzen, és ne viseljen kontaktlencsét! :)

 

  1. Induló tanfolyamaink:
     

 1D-2D képzések 

Október:
-Október 02. Szombat
-Október 03. Vasárnap
-Október 07. Csütörtök
-Október 09. Szombat
-Október 13. Szerda
-Október 15. Péntek
-Október 16. Szombat
-Október 17. Vasárnap
-Október 21. Csütörtök
-Október 24. Vasárnap
-Október 26. Kedd
-Október 29. Péntek
-Október 30. Szombat
-Október 31. Vasárnap

2-6D Volume:

-Október 10. Vasárnap

-Október 23. Szombat


Szeptember 1-2D:
09.02. Csütörtök
09.04. Szombat
09.05. Vasárnap
09.07. Kedd
09.10. Péntek
09.12. Vasárnap
09.15. Szerda
09.18. Szombat
09.19. Vasárnap 
09.23. Csütörtök
09.25. Szombat
09.28. Kedd 

Volume 2D-6D:
09.11. Szombat
09.26. Vasárnap  

Kérdésed van a tanfolyamokkal kapcsolatban?

Keresd László Ágnest a +36 20 611-3125 - s telefonszámon várja hávásodat!


 A tanfolyamok részletei

 

1D képzés ára: 24.990 Ft
1D-2D egyben képzés most akciósan 27.990Ft!!

9:00 órakor egy rövid, de mindenre kiterjedő interaktív elmélettel kezdünk, ahol átbeszélünk mindent, amit egy kezdő pillásnak tudnia kell. Szóba kerül az elmélet során például: - Mik a kizárótényezők, - kiknek nem javasolt a műszempilla viselés, - elő és utóápolás, allergia, kizáró okok, szemformák, megfelelő applikálás, megfelelő ragasztó mennyiség, megfelelő szempilla ív, hossz, vastagság  kiválasztása, hogyan töltsünk illetve hogyan oldjuk le a műszempillákat stb. Ezt kinyomtatva haza is viheted, így biztosan ugyanazt át tudod többször is olvasni :)
Rövid szünet után megkezdjük gyakorlati képzésünket, ahol először babafejen fogsz gyakorolni, hogy a modellen lévő gyakorlás előtt megtanuld helyesen használni a csipeszeket :) Pici szünet után szakképzett oktatónk meg mutatja részletesen az egyik modellen a helyes műszempilla építés minden szabályát, építési trükköket, praktikákat, és ezt követően a tanulók elkezdhetik felépíteni szálanként a pillasort a megbeszélt stylingot követve.
15:30-15:45 Felmerülő hibák ellenőrzése, korrigálása. Végezetül tanácsokkal látjuk el tanulóinkat, hogy legközelebb mire figyeljenek jobban oda.
16:00 Certification átadása

Volume Lash 2D-6D képzés: 34.990 Ft
Csak nálunk!! 4 Technika 1 áráért!! Volume képzésünkön most Layering és Kim Kardashian Lash mapot kapnak ajándékba tanulóink!


9:00 órai kezdéssel várjuk tanulóinkat egy mindenre kiterjedő elmélettel: 
Az anyagok áttekintése, alap szabályok volume építésnél, lashfanépítés stb.
ezt követően szakoktatónk segítségével megkezdjük a helyes fanok el készítését.
11:00 órakor tanulóink elkezdhetik felépíteni a pillasort, a megbeszélt stylingot követve.
14:45 Felmerülő hibák ellenőrzése, korrigálása. Végezetül tanácsokkal látjuk el tanulóinkat, hogy legközelebb mire figyeljenek jobban oda.
15:00 Certification átadása

Jelentkezésedet a foglaló befizetésével/átutalásával váglegesítheted!
Amennyiben a személyes befizetést választanád, így megteheted egy előre egyeztetett időpontban! Időpont egyeztetés cáljából keresd oktatás szervező ügyintézőnket.
 

Kérdésed van a tanfolyamokkal kapcsolatban?

Keresd László Ágnest a
 +36 20 611-3125 - s telefonszámon várja hávásodat!

 

És, hogy miért válassz minket?


- Mert mi a kezedbe adjuk a lehetőséget, hogy végre a magad ura lehess, és magabiztosan merj akár rövid időn belül vendégeket fogadni!
- Nagyítós lámpával felszerelt tanterem, így biztosan látni fogod még az apró baba pillákat is!
- Az elméletet kinyomtatva kapod meg, így nem kell órákon keresztül várnod és félned, hogy bármit rosszul jegyzetelsz majd le :)
- Kis csoportos képzések,ahol biztosan megkapod a várt odafigyelést, szakmai instrukciókat!
- Először babafejen gyakorolsz, így  már biztosan fogod tudni használni a csipeszeket, mire az "igazi" gyakorlati részhez érkezel. Modelledet nem fogja az a veszély fenyegetni, hogy esetleg megszúrod a szemét :) 
- Nem egymáson gyakorolnak tanulóink, így nem kényszerítünk abba a helyzetbe, hogy kétszer annyi időt tölts nálunk és egy teljesen idegen/ kezdő keze alá feküdj! 
- Bőven lesz időd megépíteni modellednek a szempilla szettet, ugyanis  egy mindenre kiterjedő 1 órás elmélet után  amit kinyomtatva haza is vihetsz, akár 6 teljes órád lesz majd rá!
- Kezdőcsomag vásárlására is van lehetőséged, amely 29.990 Ft ( 1 db 0.12, mix C ív pilla, 5g maxi ragasztó , leoldó ,  zsírtalanító,  jade kő, 3M plastic ragasztó szalag, 5 db szilikonos szemalátét, egyenes csipesz, hajlított csipesz, 10 db szempillakefe )
- Magyar- angol nyelv hivatalos oklevél  (Kérhető magyar-német nyelven is +3000 Ft-ért)
Egyéni oktatásra is van lehetőság jelentkezni, erről bővebb tájékoztatást az info@szempillatanfolyam.hu e-mail címen vagy a +36 20 611-3125- s telefonszámon tudsz kérni.

 

Kérdésed van a tanfolyamokkal kapcsolatban?

Keresd László Ágnest a +36 20 611-3125 - s telefonszámon várja hávásodat!