Konyt tanfolyam

 

Baranyai Vivien vagyok.

77-szer sikerült a dobogó élen állnom, többszörös magyar és Európa bajnok vagyok fonás, konty, és épített konty kategóriában. Mindezt az elmúlt 3 évemben sikerült elérnem rengeteg gyakorlással, szorgalommal es alázattal.

Fontos tudni a fonás oktatásaimról, hogy kész frizurákat készítünk fonásokból, amit tudsz alkalmazni a hétköznapi szalonmunkádban!!


Alap konty tanfolyam:

Alap fonás: -parketta fonás -kifordított holland fonás -vízesés fonás -létra fonás -fonásból készített virág (a szirmok kihúzásának tökéletesítése) -halszálka fonás -spirál fonás. Ha úgy érzed, hogy nem vagy tisztában a fonatokkal vagy szeretnéd fejleszteni fonás tudásod, Gyere el az oktatásomra és tanuld meg tőlem a különféle szenzációs technikákat!

Alap konty képzésen megtanuljuk a pontos leválasztásokat, a tisztaságot, a hajlakk tökéletes használatát illetve a stabil bázis (konty alap) elkészítését, súlypontok megfelelő elhelyezését majd a Haladó konty tanfolyamon az alap kontyon megtanultakat alkalmazzuk és ott mar a konty extrázása, díszítése lesz a fő szerep (szalagos fonás, szövés, masni készítés, “redők” készítése ami lazább hatást ad a látszólag a szemnek)

Alap fonás oktatás

Alap konyt oktatás


Haladó konty tanfolyam:

- 4-es fonás először tincsen tanuljuk a technikát majd ugyanezzel a technikával mindkét oldalról veszünk hozza, ezután pedig elkészítjük a 4-es fonást “S” alakban -kígyó fonás ( 4-es fonásból következik) Következik az 5-ös fonás szinten tincsen kezdjük majd ugyanezzel a technikával mindkét oldalról veszünk hozza, a végen pedig szinten “ S” alakban is megfonjuk!! - szövés : megtanuljuk a fejborhoz simuló szövést illetve a térben kiemelt szövés alkalmazását! Az oktatás végen az utolsó frizura pedig egy 5 -ös fonassál kezdődik, majd folytatódik térben kiemelt szövéssel, kozepen 4-es fonassál díszítve!
Haladó fonás oktatás

Haladó konty oktatásÁrak:

Alap fonás és alap konty tanfolyam: 49.990Ft/ képzés

Haladó fonás és haladó konty tanfolyam: 54.990 Ft/ képzés

Tanfolyam időpontok:

A tanfolyamok időtartama: 10 - 15 óráig.

Március

23. Hétfő

Április

Szervezés alatt